Gjennom sommeren har vi hatt 134 elever igang med ulike aktiviteter i sommerskolen. Dette har virkelig vært moro å gjennomføre, og jeg håper at vi får samme mulighet neste år. I dag har filmgruppa verdenspremiere på filmen sin, forrige fredag var det urfremføring av teater på UKH, vi vil stille ut arbeidene til malegruppa på bruket neste uke, og fotogruppa har en nydelig Instagramprofil der de viser hva de produserte. Sjekk ut den!  Insta.jpgInsta2.jpgfilmproduksjon.jpgkino.jpgteatergjenget.jpg

Takk til alle som har bidratt til fantastiske læringsaktiviteter i sommer! Håper dere har kost dere dere som har vært med. Send gjerne rektor (mona.sobyskogen@marker.kommune.no) noen tanker om dere som foresatte har, så kan vi bruke det i evalueringen vår om vi er så heldige å få gjenta dette til sommeren. 

Nå er vi derimot helt ferdig med sommerferien, og vi ser frem til å få alle elevene tilbake hit til Marker skole. Og heldigvis kan vi nå starte på GRØNT nivå i trafikklysmodellen. Følg linken for den siste oppdateringen på udir.no. På grønt nivå kan skolehverdagen gjennomføres tilnærmet normalt. Vi organiserer oss i klasser, og går bort fra kohortinndelingen. Det vil fremdeles være noen smitteverntiltak: 

  • Ingen syke skal møte på skolen, selv med milde symptomer
  • Det er viktig å holde avstand der det er nødvendig, og vi unngår klemming og håndhilsing
  • Normalt renhold og god håndhygiene med fortsatt håndvask ved oppstart, spising, etter toalettbesøk og ved behov ellers. 

Skoleelever kan testes istedet for å settes i karantene dersom de er nærkontakter av smittede (unntak: husstandsmedlemmer). Dette kan dere også lese mer om ved å følge linken over. Vi er nesten i mål med å fullvaksinere alle medarbeidere. Marker har prioritert oss i vaksinearbeidet, og det er vi veldig, veldig glad for. Vi satser derfor friskt, og håper det gode samarbeidet om å unngå store smitteutbrudd i Marker fortsetter, slik at vi kan opprettholde grønt nivå på skolen fremover. Våre beredskapsplaner for gult og rødt nivå, er derimot klare, og må vi, så håndterer vi det og. 

 

FØRSTE SKOLEDAG ONSDAG 18. AUGUST! 

Alle elever starter onsdag neste uke. 

1.trinn møter sammen med foresatte ved 1.klasseinngangen kl. 09.00. Første økt vil holdes ute på skoleplassen, der foresatte får følge med. Kl. 09.30 går foresatte videre til gressplenen ved administrasjonen, der det blir en liten infoøkt med praktisk orientering og beskjeder om oppstart, SFO, skyss mm. 

2.-7.trinn møter ved trappa i skolegården 08.45.

8.-10.trinn møter i skolegården 08.45.

Alle elever har ordinær skoledag, og alle busser går som vanlig.
SFO er åpent som vanlig denne dagen. 

I år som i fjor, kjører vi HEI-kampanje, og oppfordrer alle til å ta praten hjemme om vårt felles ansvar for at alle får en god skolestart. Sier du HEI, sier du mer enn du tror, og jeg ønsker at Marker skole skal være en skole der alle blir hørt og sett, og der alle kjenner at de har en genuin plass i fellesskapet. Det er DIN jobb som elev, og DIN jobb som foresatt, og VÅR jobb som ansatte i dette fellesskapet å bidra til dette. 

Hei-dikt av Trygve Skaug.png

Vi gleder oss stort til å se dere alle sammen til uka, og ønsker dere en riktig god helg! 

Hilsen rektor Mona